De plannen zijn ondertussen al aangepast. Eens gekeken naar de uitslagen van de vorige jaren (Kerstcorrida Herentals), en blijkbaar is het toch geen rustig wedstrijdje. Beperkt deelnemersveld, dat wel, maar heel snelle tijden. En: tweede kerstdag is nu ook weer niet zo ideaal.
Snel een alternatief gevonden: de Gaston Roelantsloop in Laken, een week eerder. Ik heb die een jaar of zeven (acht?) al eens gelopen. Leuke wedstrijd, groot deelnemersveld, wel zwaar (hellend) parcours. Toen overigens ook bij stukken ontzettend modderig. Soit, Griet heeft het ook liever niet: december is een erg drukke maand. Plus: als het sneeuwt zoals vorig jaar, weet ik niet of het een goed idee is.
Nog een alternatief: Bosloop Keihoevel (Balen). Is voor Kom op tegen Kanker, keuze tussen 3, 6, 9 en 12 – afhankelijk van de voorbereiding wordt het 6 of 9, denk ik. Is wel al op 27/11, dus ‘maar’ acht weken voorbereiding, we zullen zien.

Ondertussen wel gemerkt dat mijn euforie wat mag getemperd worden: mijn 6 km loop, blijkt nog geen 5,5 te zijn, mijn gemiddelde dus eerder 8 per uur. Doel is wel die wedstrijd aan 11 te lopen, we zullen zien…

(originally posted: 02-10-2011 06:53)